Pat soru sormayı da çok seviyor! Acaba Pat sorularının cevaplarını bulabilecek mi?
Yazan: Jill Tomlinson
keşfetmeye kararlı! Acaba Pim karıncayiyen olmaya alışabilecek mi?
Jill Tomlinson’ın çok sevilen hayvan hikâyeleri ve Paul Howard’ın muhteşem karakalem çizimleri, yeni tasarımlarıyla yeniden okurlarla buluşuyor. Çocuklar bu eğlenceli öykülerle kitap okumanın zevkine varırken, hayvanlarla ilgili bilgiler edinmenin yanı sıra duyguları tanıyacak, büyümek, zorlukların üstesinden gelmek, dayanışmak gibi konuların üzerine düşünmüş olacaklar.
Otto meraklı bir penguen yavrusu. Henüz çok küçük ama yapması gereken önemli bir şey var: Bütün öğrendiklerini diğer yavrulara öğretmek… Acaba Otto büyürken nasıl maceralar yaşayacak?
Suzi küçük bir tekir kedi. Fransa’da yaşamayı, kelebeklerin peşinde koşmayı çok seviyor. Suzi’nin sevmediği tek bir şey var: Kaybolmak… Acaba Suzi evine dönebilecek mi?